Sunati-ne la: 0732 469 846 sau trimiteti email la: contact@glosoft.ro

Datorita faptului ca online-ul s-a dezvoltat atat de tare, incat din ce in ce mai multi antreprenori cauta sa-si extinda afacerile si pe internet, specialistii in SEO (Search Engine Optimization), respectiv SEM (Search Engine Marketing) au inceput sa aiba foarte multi clienti carora sa le promoveze afacerile. Evident, acesta este un lucru bun, daca stam sa ne gandim ca piata online a evoluat la standarde foarte mari.

Web design-ul s-a dezvoltat, pe o perioada indelungata, din ce in ce mai mult, pana a ajuns in stadiul in care majoritatea persoanelor care doresc sa-si creeze website vor sa aiba parte de o interfata a acestuia cat mai moderna, cat mai accesibila si in acelasi timp cat mai iesita din comun, astfel incat sa atraga cititori/vizitatori cat mai multi.

Cum ar putea evolua comerțul în următorii ani

Deja știm: în comerț (și nu numai), singura constantă este schimbarea. Lună de lună, se închid și apar magazine, iar noile reguli de retail nu ocolesc nici brandurile mari. Sute de puncte de desfacere au dispărut sub presiunea crizei sau a concurenței și multe altele le vor urma. Pe masură ce comportamentul consumatorilor se modifică, și retailerii încearcă să țină pasul cu tendințele. Deja mulți migrează spre mediul online și implementează noile tehnologii, dar ce se întâmplă azi maine deja ar putea fi desuet. Cum va arata oare comerțul în viitor? Iată câteva schimbări la care ne putem aștepta:

In ianuarie, ca de obicei, printre bilanturi si inventare, tragem linie si facem planuri. Un an nou inseamna un nou capitol, pe care ni-l dorim, desigur, a fi productiv si profitabil. Dar oare putem face ceva concret pentru a atrage succesul mai repede? Desigur, muncim zi de zi pentru a ne atinge obiectivele, dar, uneori, tocmai fiindca suntem prea ocupati si captivi in rutina, scapam din vedere aspecte aparent minore, care au insa impact major pe termen mediu si lung. Iata cateva directii pe care noi le consideram esentiale pentru 2016 si va recomandam si voua sa le aveti in vedere.

Care este primul lucru la care vă gândiți atunci când începeți un proiect de site web? Care sunt primii tăi pași? Căutați o inspirație de design? Poate că ești mai mult de tipul dezvoltatorului. S-ar putea să explorați codul și functionalitatile imediat după prima întâlnire de consultare.Indiferent dacă sunteți mai concentrat pe design și cod la începutul proiectului, atunci vă îndreptați spre dezamăgire.
Pot să vă promit că site-ul dvs. nou nu va reuși. Va eșua nu pentru că ați făcut o treabă proastă. Probabil că sunteți mai mult decât capabil să construiți capodopere frumoase pe care clienții dvs. de multe ori dau peste livrare. Nu, dvs. și noul dvs. site web veți eșua, deoarece ați ignorat scopul, singurul motiv pentru existența site-ului.

In 2014, 58% dintre companii utilizeaza retelele de socializare pentru promovarea companiei si planuiesc sa le utilizeze in continuare (in scadere de la 78% in 2013), in timp ce 28% dintre acestea afirma ca nu le utilizeaza, insa planuiesc sa le utilizeze in perioada urmatoare (procent in crestere de la 22% in 2013), conform studiului TotalSoft si EY Romania Social media si mediul de afaceri romanesc 2014, dat publicitatii astazi.

Web design Bucuresti – Activati in Bucuresti si aveti nevoie de o firma serioasa de web design pentru afacerea dvs? Distanta nu mai este o problema intrucat serviciile noastre profesionale complete sunt destinate atat companiilor din Bucuresti, cat si celor din afara orasului. Dovada faptului ca suntem o companie serioasa cu o oferta de servicii profesioniste este tocmai faptul ca ne-am ambitionat sa ne extindem rapid piata in Bucuresti. Si pentru ca vrem sa dam dovada de flexibilitate, va intampinam cu o oferta de neratat: o reducere de 200 de lei la toate pachetele de servicii web design.
creare site - realizare site - creare magazin online - realizare magazin online - promovare online - seo - optimizare site - servicii web


Glosoft.ro - Best web and software solutions! - Suntem o companie atat de Web development cat si de Software Development, cu peste 7 ani de experienta in acest domeniu, ne mandrim cu proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Marea Britanie. O echipa tanara plina de idei si entuziasm bine pregatita care iti va aduce succesul online.Ne ajutam partenerii in dezvoltarea ideilor si afacerilor.

Contact

GLOSOFT.RO - MENIU

Suna Glosoft.ro