Logo-glosoft-white
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, sc. 2, et 8, ap.
26, Sector 1, Bucuresti

Despre Noi

Echipa de profesionisti
Despre Glosoft

Glosoft reprezinta o companie privata specializata in domeniul software, cu o experienta vasta in furnizarea serviciilor digitale. Ne concentram pe dezvoltarea de site-uri web, platforme de comert electronic si aplicatii personalizate pentru dispozitivele mobile iOS si Android.

Oferim solutii complete, care includ analiza, prototiparea, dezvoltarea, testarea si implementarea de produse software. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta care pot gestiona proiectul tau si pot obtine rezultatele dorite. Indiferent daca ai nevoie de un site web pentru a evidentia valorile companiei tale sau un magazin online optimizat pentru vanzare sau chiar o solutie personalizata pentru a-ti eficientiza afacerea sau servicii SEO & marketing online pentru a-ti promova afacerea pe prima pagina a motoarelor de cautare, suntem aici sa te ajutam.

Demo
Despre Noi

Descopera inovatia,
pasiunea si expertiza care ne defineste

Suntem o echipa dedicata sa implinim viziunea ta in lumea digitala. Te invitam sa urmaresti videoclipul nostru pentru a vedea cum aducem un plus in fiecare proiect pe care-l abordam.

video-image-2.png
FAQ

Intrebari Frecvente

Raspunsuri la Cele Mai Comune Intrebari ale Clientilor Nostri

Ce este o aplicatie web personalizata si cum ma poate ajuta afacerea mea?

O aplicatie web personalizata este o solutie software proiectata special pentru nevoile specifice ale afacerii tale. Aceasta iti poate imbunatati procesele interne, eficientiza comunicarea cu clientii si oferi o experienta de utilizare unica, crescand astfel satisfactia clientului si avantajul competitiv.

De ce sa aleg o aplicatie mobila pentru afacerea mea?

Aplicatiile mobile iti pot extinde prezenta pe piata si imbunatati experienta clientilor, oferind acces usor la produsele si serviciile tale direct de pe dispozitivele mobile. In plus, poti trimite notificari pentru a tine clientii la curent cu noutatile si ofertele tale.

Cat de important este un site de prezentare pentru o afacere?

Un site de prezentare este esential pentru orice afacere, oferindu-i o fata online si facilitand accesul potentialilor clienti la informatii despre produsele si serviciile tale. Este, de asemenea, un instrument puternic pentru construirea increderii si credibilitatii marcii.

Ce avantaje ofera un magazin online fata de unul fizic?

Un magazin online este deschis 24/7, ajungand la clienti din orice colt al lumii, fara limitarile unui spatiu fizic. Costurile de intretinere sunt de asemenea reduse, iar analiza comportamentului clientilor pe site poate oferi date valoroase pentru optimizarea vanzarilor.

Cum pot folosi email marketingul pentru a-mi creste afacerea?

Email marketingul te ajuta sa construiesti o relatie de lunga durata cu clientii tai, oferindu-le continut relevant si personalizat. Este o metoda cost-eficienta de a promova produsele, serviciile si ofertele speciale, crescand astfel rata de conversie si loialitatea clientilor.

Este SMS marketingul inca relevant astazi?

Absolut! SMS marketingul are o rata de deschidere impresionant de mare, fiind un canal direct si imediat de a comunica oferte si informatii importante clientilor tai. Este o metoda eficienta pentru a stimula actiunea rapida si a mentine o conexiune personala cu publicul tau.

Cat timp dureaza sa dezvolt o aplicatie web sau mobila?

Timpul necesar dezvoltarii depinde de complexitatea proiectului. Un proiect simplu poate dura cateva saptamani, in timp ce o aplicatie mai complexa poate necesita cateva luni. Vom lucra indeaproape cu tine pentru a stabili un calendar realist si a te tine la curent cu progresul.

Pot sa imi actualizez site-ul sau aplicatia dupa lansare?

Sigur ca da! Incurajam actualizarile si imbunatatirile continue pentru a mentine aplicatia sau site-ul relevant si eficient. Echipa noastra este gata sa ofere suport tehnic si sa implementeze noi functionalitati la cerere.

Cum ma asigur ca site-ul meu sau aplicatia va fi usor de utilizat pentru clientii mei?

Prioritizam experienta utilizatorului (UX) in toate proiectele noastre, efectuand teste de utilizabilitate si adaptand designul pentru a asigura o navigare intuitiva si placuta. Feedbackul clientilor este de asemenea vital in optimizarea continua a experientei utilizatorului.

Cat costa o aplicatie web personalizata?

Costul unei aplicatii web personalizate depinde de o serie de factori, cum ar fi complexitatea functionalitatilor, designul, termenul de livrare si altele. Oferim consultanta gratuita pentru a evalua nevoile dumneavoastra si a va oferi o oferta personalizata.

Intra in Contact cu Noi

Completati formularul de mai jos cu detaliile dumneavoastra si mesajul dorit, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


    Ai intrebari? Suntem Aici pentru Tine!