Logo-glosoft-white
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, sc. 2, et 8, ap.
26, Sector 1, Bucuresti

Aplicatii de mobil

Vinde mai mult, mai usor si mai rapid

Incepe-ti aventura in domeniul aplicatiilor mobile si descopera posibilitatile nelimitate pentru afacerea ta. Contacteaza-ne acum pentru a afla cum te putem sprijini in aceasta calatorie.
Devino relevant si competitiv prin oportunitatile tehnologice validate deja de liderii din industrie!

Suport Tehnic

Dupa lansare, vei beneficia de suport tehnic si servicii de intretinere

Garantia Calitatii

Fiecare proiect finalizat de noi vine cu o garantie solida

Extinde-ti distributia

In 2024, 2.71 miliarde de oameni din intreaga lume cumpara produse si servicii online

Maximizeaza vizibilitatea brandului tau

Aplicatiile mobile reprezinta peste 90% din timpul petrecut online pe smartphone-uri. Fii prezent acolo unde sunt clientii tai.

Dezvolta angajamentul si loialitatea

Trimite mesaje de marketing relevante si utilizeaza notificari push pentru a creste retentia clientilor prin remindere

Optimizeaza procesele

Colecteaza date si optimizeaza operatiunile pentru a spori eficienta si profitabilitatea

Stimuleaza cresterea veniturilor

Integreaza platile mobile si ofera oferte exclusive prin aplicatii pentru a atrage si fideliza clientii

Ofera o experienta omnicanal

Fii prezent pe toate platformele, maximizand interactiunea si loialitatea clientilor tai

Transformam Ideile in Realitate Digitala

Servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile

La Glosoft, intelegem ca fiecare aspect al procesului de dezvoltare conteaza. De aceea, ne-am perfectionat abilitatile pentru a oferi servicii complete de dezvoltare a aplicatiilor mobile. Ne ocupam de proiectare, design, codare, management si integrare, sau putem dezvolta produsul de la zero intr-o aplicatie complet functionala. Fie ca aveti un start-up sau o intreprindere mare, ne vom adapta nevoilor dvs. si vom crea un produs digital uimitor care sa va depaseasca așteptarile. Iata cateva dintre serviciile noastre de dezvoltare a aplicatiilor mobile:


  • ➤ UX/UI Design
  • ➤ Dezvoltare Nativa de Aplicatii Mobile (Android & iOS)
  • ➤ Dezvoltare Cross-Platform de Aplicatii Mobile
  • ➤ Integrare API
  • ➤ CMS – Panou de administrare aplicatie
  • ➤ Pregatire strategie Go-To-Market
  • ➤ Migrare date
  • ➤ Consultanta QA
  • ➤ Mentenanta si Suport

demo
boost.png

BOOST PENTRU AFACERI

Descopera noi oportunitati si creste eficienta operationala cu aplicatii personalizate. Ne asiguram ca aplicatia livrata raspunde strategiei tale de crestere intr-un mod optim.

security.png

SECURITATE SI FIABILITATE

Asigurarea securitatii datelor este o prioritate deosebita in ceea ce priveste aplicatiile mobile. Ne straduim sa implementam cele mai riguroase masuri de securitate pentru a proteja informatiile personale si tranzactiile utilizatorilor tai.

banking.png

COST MINIM SI EFORT REDUS

Economisește costuri viitoare asigurand ca aplicatia ta este scalabila, usor de intretinut si de imbunatatit. Optimizam nu doar costurile de dezvoltare, ci si costul total de detinere a aplicației.

focus-svgrepo-com-1.png

FOCUS PE OBIECTIVE

Prin prioritizarea obiectivelor, ne asiguram ca produsul indeplineste atat asteptarile utilizatorilor, cat si pe cele ale afacerii, respectand in acelasi timp bugetul. Investim resurse doar in functionalitatile esentiale care aduc valoare reala si imbunatatesc experienta utilizatorului.

cloud-internet-internet-of-things-svgrepo-com.png

INTERNET OF THINGS (IoT)

Cu aplicatiile IoT, obiectele de zi cu zi, de la intrerupatoare de lumina si pana la masini sau case, se integreaza perfect in lumea digitala, transformandu-ne vietile si afacerile. In centrul acestei transformari se afla aplicatiile IoT, care canalizeaza si proceseaza datele dispozitivelor pentru un control intuitiv al utilizatorului controland de la distanta dispozitivele conectate dintr-o singur interfata.

support-svgrepo-com.png

SUPORT COMPLET

Furnizam un pachet complet de servicii post-lansare, care include actualizari, intretinere si suport tehnic, pentru a te asigura ca aplicatia ta mobila functioneaza fara probleme si intreruperi.

HAI SA ITI TRANSFORMAM VIZIUNEA INTR-O POVESTE DE SUCCES

Pas cu Pas Impreuna

Pentru a asigura aplicatii mobile de inalta calitate, incepem prin construirea unui MVP si iteram procesul de dezvoltare a aplicatiei mobile prin construirea-testarea-actualizarea acesteia. In procesul nostru de creare a aplicatiilor Android si iOS, folosim metodologia Lean si va vom ajuta de la inceput pana la sfarsit: de la definirea ideii, designul aplicatiei, dezvoltarea aplicatiei mobile si lansarea produselor pe piata.


Procesul nostru de dezvoltare mobila include cativa pasi unici care vor transforma ideea ta intr-un produs tangibil cu un design fluid si o arhitectura solida.

Definirea strategiei de afaceri

Succesul aplicatiei tale este cartea noastra de vizita, iar echipa noastra de specialisti te va ajuta sa elaborezi o strategie de afaceri bine definita si un produs capabil sa rezolve provocari reale.

Design UX/UI

Designerii UX/UI vor crea un design complet pentru aplicatia mobila, care include identitatea vizuala a produsului si o interfata atractiva si intuitiva. Acest proces asigura o experienta placuta si usor de utilizat pentru toti utilizatorii.

Dezvoltarea aplicatiei de mobil

Fie ca doresti sa dezvolti aplicatii mobile native sau aplicatii crossplatform, echipa noastra de dezvoltatori de aplicatii mobile va implementa designul si va dezvolta aplicatia folosind cele mai noi tehnologii si instrumente.

Asigurarea calitatii

In aceasta etapa, identificam si remediem orice erori si asiguram stabilitatea aplicatiilor pe dispozitivele mobile, platformele mobile si sistemele de operare mobile.

Lansarea aplicatiei

Fie ca este vorba de o aplicatie iOS, Android sau ambele, te vom ajuta si te vom ghida prin pasii necesari pentru lansarea aplicatiei mobile in magazine.

Mentenanta si Suport

Dupa lansarea aplicatiei mobile, vom oferi suport si mentenanta pentru schimbari sau functionalitati viitoare, de la actualizari tehnice, la imbunatatiri ale securitatii si interventii rapide in caz de erori.

DIN ATELERUL NOSTRU DE CREATIE

Exemple de Aplicatii
Capturi de Ecran

Trasee Montane

Informatii Traseu

Traseu Harta

Homepage Magazin

Smart Home

Programeaza un apel gratuit

Selecteaza momentul potrivit pentru tine, completeaza rapid formularul si hai sa exploram impreuna oportunitatile proiectului tau!