Logo-glosoft-white
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, sc. 2, et 8, ap.
26, Sector 1, Bucuresti

E-mail Marketing

Maximizati Conversiile prin E-mail Marketing Strategic

Pentru a atrage atentia destinatarilor, fiecare e-mail trebuie sa fie elaborat cu mare atentie. La Glosoft, abordam aceasta etapa prin urmatoarele patru etape esentiale:
icon-panou-de-administrare-simplu-de-utilizat.png

Planificarea campaniei

Intelegem scopurile dvs. si identificam audienta tinta pentru a crea un mesaj puternic care sa se conecteze cu abonatii.

icon-experienta-utilizator-optimizata.png

Designul creativ

Echipa noastra de specialisti in design si redactare colaboreaza pentru a dezvolta sabloane de e-mail atragatoare si adaptabile, care sunt optimizate pentru diverse dispozitive si platforme de e-mail.

icon-design-intuitiv-si-modern.png

Continut persuasiv

De la subiect pana la momentul in care indemnam destinatarii sa actioneze, fiecare element al e-mailului este redactat cu grija pentru a incuraja deschiderea si reactia din partea cititorilor.

icon-analiza-si-raportare-detaliata-2.png

Analiza si Raportarea

Vorbim despre uneltele noastre de analiza si raportare, care ne permit sa monitorizam performanta campaniilor si sa ajustam strategiile pentru a maximiza returnarea investitiei (ROI).

Analiza Performantei

Dupa ce campania a fost lansata, etapa urmatoare devine esentiala pentru a intelege impactul acesteia in profunzime.
monitorizare-in-timp-real-min.png

Monitorizarea in timp real

Ne monitorizam atent rezultatele cheie, precum rata de deschidere si rata de clicuri, pentru a evalua cat de eficienta este campania noastra.

analiza-comportamentului-min.png

Analiza comportamentului

Intelegem modul in care abonatii interactioneaza cu e-mailurile, ceea ce ne permite sa imbunatatim si sa personalizam comunicarile viitoare.

raportare-detaliata-min.png

Raportare detaliata

Va punem la dispozitie rapoarte cuprinzatoare si sugestii bazate pe informatii concrete, pentru a va ajuta sa luati decizii bine fundamentate in ceea ce priveste campaniile viitoare.

Conecteaza-te Eficient cu Clientii

E-mail Marketing Inteligent

Marketingul prin e-mail depaseste simpla trimitere de mesaje; este despre construirea unei relatii. Glosoft este dedicat transformarii fiecarei campanii intr-o oportunitate de a dezvolta aceasta conexiune cu clientii dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru a descoperi cum putem amplifica prezenta brandului dvs. in casutele de e-mail ale abonatilor.
icon-detalii-vizuale-care-conteaza.png

Crearea de Campanii Personalizate

Vom descrie metoda noastra de creare a campaniilor de e-mail care sa atraga atentia publicului tinta, folosind mesaje personalizate bazate pe comportamentul si preferintele utilizatorilor, cu scopul de a imbunatati nivelul lor de implicare.

icon-seo-si-marketing-digital-integrat.png

Automatizarea Campaniilor de E-mail

Vom discuta despre avantajele automatizarii in e-mail marketing, cum ar fi economisirea timpului si imbunatatirea relevantei mesajelor prin utilizarea de trigger-uri bazate pe actiunile utilizatorilor.

icon-interfata-experienta-utilizator.png

Segmentarea Listei de Abonati

Punem accent pe importanta impartirii listei de abonati pentru a ne asigura ca mesajele sunt relevante pentru fiecare segment al publicului nostru, crescand astfel eficienta campaniei noastre.

Intra in Contact cu Noi

Completati formularul de mai jos cu detaliile dumneavoastra si mesajul dorit, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


    Ai intrebari? Suntem Aici pentru Tine!