Logo-glosoft-white
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, sc. 2, et 8, ap.
26, Sector 1, Bucuresti

Servicii de Marketing

Deveniti Lider in Rezultatele de Cautare

Dorim sa va ajutam sa fiti mai vizibil online si sa atrageti mai multi vizitatori folosind serviciile noastre de optimizare SEO. Echipa noastra de experti in SEO se va asigura ca site-ul dvs. se va clasifica in top pentru termenii relevanti, prin intermediul unei cercetari amanuntite a cuvintelor cheie, optimizarea pe pagina si strategii eficiente pentru obtinerea de link-uri externe (backlinks). Astfel, veti putea creste traficul organic si transforma vizitatorii in clienti fideli.

Conectare Autentica prin Campanii Personalizate

Imbunatatiti interactiunea cu clientii dvs. prin utilizarea unor strategii de marketing prin e-mail personalizate si bine gandite. Vom crea newslettere atractive si campanii promotionale segmentate, care vor stimula raspunsul si loialitatea. Prin furnizarea unui continut relevant si folosirea apelurilor la actiune puternice, veti reusi sa obtineti o rata mai mare de conversie si o comunicare eficienta prin intermediul e-mailurilor.

Impact Direct si Imediat

Atingeti direct clientii in cel mai simplu mod posibil: prin SMS. Marketingul prin mesaje text are una dintre cele mai ridicate rate de deschidere si devine rapid un canal esential pentru promovare. Indiferent daca trimiteti oferte, reamintiri sau actualizari, mesajele noastre SMS sunt create pentru a atrage atentia si a incuraja o actiune rapida.

OPTIMIZARE SEO

Cresteti in Relevanta Online

Obtinerea unei prezente online eficiente este deosebit de importanta pentru a va asigura ca afacerea dumneavoastra este gasita de potentiali clienti. La Glosoft, ne concentram pe imbunatatirea vizibilitatii dvs. digitale prin analiza atenta a cuvintelor cheie si implementarea strategicelor SEO intr-un mod meticulos. Aceasta va contribui la imbunatatirea clasamentului dvs. pe motoarele de cautare si la atragerea unui trafic organic valoros si relevant. In final, veti obtine o expunere mai mare si o rata mai mare de conversie a vizitatorilor in clienti.

Imbunatatirea Vizibilitatii Online

Obtineti o pozitie de varf in mediul digital prin intermediul serviciilor noastre avansate de optimizare SEO. Ne asiguram ca site-ul dvs. va fi afisat in primele rezultate ale cautarilor, ceea ce va duce la cresterea traficului organic si imbunatatirea ratelor de conversie.

SEO - Vizibilitate si Performanta

Climbarea in clasamentul motoarelor de cautare nu se intampla la intamplare. Echipa noastra de specialisti in optimizarea pentru motoarele de cautare utilizeaza cele mai recente strategii pentru a va asigura ca site-ul dvs. se evidentiaza in acest ocean digital.

E-mail Marketing - Mesaje care Converteste

Pentru a avea o campanie de e-mail marketing reusita, nu este suficient doar sa trimiti mesaje simple. Noi ne axam pe crearea unei strategii personalizate care sa se adreseze in mod direct audientei dvs. tinta, incurajandu-i sa deschida, sa faca clic si sa converteasca.

Engagement Imediat prin SMS Marketing

Ajungeti direct la clienti cu ajutorul solutiilor noastre de marketing prin SMS. Mesajele noastre sunt scurte si convingatoare, iar campaniile sunt concepute pentru a incuraja o actiune rapida si pentru a va asigura ca ofertele dvs. sunt vizualizate in cel mai scurt timp posibil.

E-mail Marketing

Conexiuni Puternice prin E-mail Marketing

Construiti relatii solide cu clientii dvs. prin intermediul campaniilor noastre personalizate de marketing prin e-mail. Designul atragator, continutul relevant si apelurile la actiune puternice transforma fiecare e-mail intr-o oportunitate de a cultiva loialitatea si de a spori vanzarile. Suntem dedicati in a va ajuta sa comunicati mesajul intr-un mod eficient, maximizand impactul fiecarui e-mail trimis.

SMS MARKETING

Conectare Imediata cu Audienta

Marketingul prin SMS va ofera posibilitatea de a comunica direct si imediat oferte si noutati catre clientii dvs. Mesajele noastre sunt concepute pentru a fi concise si sa aiba un impact puternic, cu un apel clar la actiune, ceea ce duce la o rata mai mare de raspuns si la o interactiune valoroasa. Folositi puterea mesajelor SMS pentru a informa rapid si eficient clientii dvs., crescand astfel sansele de conversie.

Engagement Imediat prin SMS Marketing

Puteti ajunge direct la clienti prin intermediul solutiilor noastre de marketing SMS. Mesajele noastre sunt concise si impactante, iar campaniile noastre sunt concepute pentru a stimula actiuni imediate si pentru a va asigura ca ofertele dvs. sunt observate rapid.

Rapiditate si
Eficienta

Intr-o lume aglomerata de publicitate, mesajele prin SMS au capacitatea de a patrunde zgomotul. Noi oferim servicii de marketing prin SMS care asigura ca mesajul dumneavoastra ajunge direct si instantaneu la clienti.

Intra in Contact cu Noi

Completati formularul de mai jos cu detaliile dumneavoastra si mesajul dorit, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.