Sunati-ne la: 0732 469 846 sau trimiteti email la: contact@glosoft.ro

promovare adwords, promovare facebook ads, promovare google adwords, optimizare seo, promovare olx, vreau sa promovez site-ul, reclama la site, firma web design

Optimizare SEO - Promovare online cu Google Adwords si Facebook Ads

Realizam campanii de promovare eficiente Google Adwords si Facebook Ads.Aceste campanii te ajuta sa-ti promovezi site-ul si sa-l faci cunoscut peste tot in lume, iar plata se face doar la click.

Rezultatele apar imediat dupa incheierea campaniei, clientii vor gasi site-ul dvs. pe prima pagina, inclusiv printre primele 3 din cautarile google.

Daca te-ai saturat de firmele care fac campanii inutile fara nici-un rezultat, doar iti irosesc timpul si banii, noi iti venim in ajutor si iti oferim o Campanie de Promovare Online, eficienta si cu rezultate rapide.

CAMPANIE GOOGLE ADWORDS

Atrageți mai mulți clienți

Daca scopul dvs. este cresterea numarului de vizitatori pe site, a vanzarilor online, a numarului de apeluri telefonice sau fidelizarea clientilor, Google AdWords va poate ajuta.

Faceti publicitate local sau global

Distribuiti anunturile dvs. catre clienti din anumite tari, regiuni sau orase ori catre cei aflati la o anumita distanta de compania sau magazinul dvs.

Atrageti utilizatorii potriviti exact cand aveti nevoie

Afacerea dvs. este gasita de utilizatorii Google chiar atunci cand acestia cauta produsele sau serviciile pe care le oferiti.

CAMPANIE FACEBOOK ADS

Un numar mare de utilizatori

Facebook are aproape 6,000,000 utilizatori romani din cei 7,200,000 utilizatori romani de internet.

Promovare prin intermediul facebook

Cu Facebook, realizam campanii de Facebook Ads care vor atrage numerosi clienti interesați de serviciile și produsele pe care tu le oferi.

Buget flexibil

Cu facebook ads putem micsora sau mari bugetul zilnic alocat campaniei.

OFERTA NOASTRA PENTRU REALIZARE MAGAZIN ONLINE INCLUDE TREI PACHETE

Daca nu te atrag preturile afisate, achita suma intr-o singura transa si beneficiezi de 10% reducere !

Realizare Pagina Facebook Business

www.glosoft.ro

Realizare Campanie Facebook Ads

www.glosoft.ro

Mentenanta Campanie Facebook Ads

www.glosoft.ro

Realizare Campanie Google Adwords

www.glosoft.ro

Mentenanta Campanie Google Adwords

www.glosoft.ro

Ai propuneri sau bugetul tau este mai mic decat preturile noastre? contacteaza-ne si vom veni cu o solutie pentru tine.

creare site - realizare site - creare magazin online - realizare magazin online - promovare online - seo - optimizare site - servicii web


Glosoft.ro - Best web and software solutions! - Suntem o companie atat de Web development cat si de Software Development, cu peste 7 ani de experienta in acest domeniu, ne mandrim cu proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Marea Britanie. O echipa tanara plina de idei si entuziasm bine pregatita care iti va aduce succesul online.Ne ajutam partenerii in dezvoltarea ideilor si afacerilor.

Contact

GLOSOFT.RO - MENIU

Suna Glosoft.ro