Logo-glosoft-white
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, sc. 2, et 8, ap.
26, Sector 1, Bucuresti

SMS Marketing

Comunicarea Eficienta la Indemana Ta

Traim intr-o era in care fiecare moment este important, iar prin serviciul de marketing prin SMS oferit de Glosoft, puteti avea acces la o comunicare directa si instantanee cu clientii dumneavoastra. Descoperiti cum putem transforma un simplu mesaj text intr-un instrument puternic de marketing pentru afacerea dumneavoastra.
icon-suport-si-consultanta-continua.png

De Ce
SMS Marketing?

Mesajul prin mesaje scurte (SMS) are o rata de deschidere de 98%, facandu-l unul dintre cele mai eficiente canale pentru marketing direct. Vom explora modul in care acest mod de comunicare poate fi un sprijin valoros in campaniile promotionale, lansarea de produse sau transmiterea de alerte importante catre clienti.

icon-suport-tehnic-2.png

Personalizarea
Mesajelor

Personalizarea nu se limiteaza doar la e-mailuri. Prin intermediul marketingului prin SMS, aveti posibilitatea sa segmentati audienta si sa trimiteti mesaje personalizate, ceea ce va duce la o conexiune mai profunda cu fiecare client, incurajand loialitatea si repetarea achizitiilor.

icon-automatizarea-proceselor.png

Automatizarea Campaniilor

Aflati cum putem sa va ajutam sa automatizati campaniile de SMS pentru a saluta noii abonati, a trimite notificari pentru evenimente sau a oferi promotii personalizate, economisindu-va timp si resurse valoroase.

icon-detalii-vizuale-care-conteaza.png

Integrarea cu Strategii de Marketing Multicanal

Marketingul prin SMS nu este o entitate separata. Iti prezentam cum poate fi integrat cu alte strategii de marketing pentru a crea o experienta omnicanal consecventa si pentru a amplifica mesajul tau de marketing.

Instrumentul Tau Strategic pentru O Comunicare Directa si Eficace

In peisajul dinamic al mediului digital de astazi, marketingul prin SMS ofera o modalitate de comunicare imediata si personalizata cu clientii tai. La Glosoft, punem accent pe transformarea mesajelor scurte in legaturi puternice, creand campanii de marketing prin SMS care genereaza rezultate tangibile si masurabile.

icon-analiza-avansata.png

Avantajele SMS Marketingului

SMS marketingul este o modalitate eficienta de promovare directa, avand o rata inalta de deschidere de pana la 98%.

icon-dezvoltare-aplicatii-mobile.png

Cum Functioneaza SMS Marketingul

Vom detalia intregul proces al marketingului prin SMS, de la conceperea campaniei pana la livrare si monitorizare.

icon-managementul-relatiilor-cu-clientii-2.png

Personalizarea Comunicarii

Accentuam importanta utilizarii informatiilor despre clienti pentru a adapta mesajele si a imbunatati modul in care comunicati cu publicul vostru.

icon-personalizare-si-branding-coerent.png

Automatizarea Campaniilor

Avantajele marketingul prin SMS, imbunatatirea eficientei si posibilitatea de a trimite mesaje activate de utilizatori.

demo

Intra in Contact cu Noi

Completati formularul de mai jos cu detaliile dumneavoastra si mesajul dorit, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


    Ai intrebari? Suntem Aici pentru Tine!